Η συμμετοχή μας στη Logistics & Transports Expo!

Άρθρα

22 Απριλίου, 2024

Η συμμετοχή μας στη Logistics & Transports Expo!

Η εταιρία μας στις 11-14 Απριλίου 2024 συμμετείχε στην έκθεση Logistics & Transports που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για να επικοινωνήσουμε με επαγγελματίες του κλάδου, να συζητήσουμε για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες μας και να δώσουμε χρήσιμες ασφαλιστικές συμβουλές. Η παρουσία μας ανέδειξε τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις ανάγκες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Καά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε τη τιμή να επισκεφτεί το περίπτερο μας σημαντικός αριθμών επισκεπτών, τόσο υφιστάμενων πελατών και συνεργατών, όσο και δυνητικών-. Κάναμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μοιραστήκαμε μαζί τους ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο.

Η εξειδίκευση μας στον κλάδο ασφάλισης μεταφορών εμπορευμάτων σε συνδυασμό με την επιτυχημένη παρουσία μας στην έκθεση, επιβεβαιώνει την καίρια θέση που κατέχει η εταιρία μας στην ασφαλιστική αγορά.

Ο απολογισμός της έκθεσης είναι ο καλύτερος δυνατός!

Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας και για την επόμενη συμμετοχή μας σε ανάλογες εκθέσεις και εκδηλώσεις!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της O.MIND CREATIVES.

#hellexpo#supplychain#maletschek_sakaroglou